سه شنبه، 6 آذر 1403
رخدادشهر » استان‌ها » آغاز برداشت سبزی و صیفی از سطح ۲۰ هزار هکتار از مزارع دزفول

آغاز برداشت سبزی و صیفی از سطح ۲۰ هزار هکتار از مزارع دزفول

کد خبر: 6014

دزفول- مدیر جهاد کشاورزی دزفول از آغاز برداشت محصولات سبزی و صیفی از سطح ۲۰ هزار هکتار از مزارع این شهرستان خبر داد و گفت: برداشت این محصولات تا اردیبهشت ماه سال آینده ادامه دارد.

بهروز قمرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شهرستان دزفول به عنوان قطب سبزی و صیفی به صورت خارج از فصل و در زمستان در کشور مطرح بوده و سالانه حدود ۲۰ هزار هکتار از اراضی شهرستان به زیرکشت انواع محصولات سبزی و صیفی و محصولات جالیزی به صورت تابستانه و زمستانه می‌رود.

وی افزود: برداشت محصولات سبزی و صیفی دزفول آغاز شده و پیش بینی می‌شود از این سطح موردنظر، سالانه بیش از یک میلیون تن محصول برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول عنوان کرد: با توجه به کیفیت بالای محصولات کشاورزی تولید دزفول، محصولات از ارزش صادراتی بالایی برخوردار هستند و به همین منظور باید زیرساخت‌های صادراتی برای تکمیل زنجیره تولید تا صادرات محصولات کشاورزی تأمین شوند.

قمرزاده یکی دیگر از شاخص‌های محصولات تولید دزفول را سلامت محصولات دانست و افزود: توصیه‌های فنی کارشناسان و مراکز تحقیقاتی همواره موردتوجه کشاورزان بوده است.

قمرزاده بیان کرد: امسال با همکاری معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول و مجموعه جهاد کشاورزی سیر آزمایش و تجزیه سموم برخی محصولات کشاورزی برگی به ویژه کاهو انجام و منجر به اخذ گواهی سلامت شد.

کد خبر 5673413

منبع: mehrnews-5673413

دسته بندی: استان‌ها
تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید