کد خبر: 6014
تاریخ و ساعت انتشار: 1401/10/14 04:08
منبع: rokhdadshahr.ir

آغاز برداشت سبزی و صیفی از سطح ۲۰ هزار هکتار از مزارع دزفول

دزفول- مدیر جهاد کشاورزی دزفول از آغاز برداشت محصولات سبزی و صیفی از سطح ۲۰ هزار هکتار از مزارع این شهرستان خبر داد و گفت: برداشت این محصولات تا اردیبهشت ماه سال آینده ادامه دارد.

بهروز قمرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شهرستان دزفول به عنوان قطب سبزی و صیفی به صورت خارج از فصل و در زمستان در کشور مطرح بوده و سالانه حدود ۲۰ هزار هکتار از اراضی شهرستان به زیرکشت انواع محصولات سبزی و صیفی و محصولات جالیزی به صورت تابستانه و زمستانه می‌رود.

وی افزود: برداشت محصولات سبزی و صیفی دزفول آغاز شده و پیش بینی می‌شود از این سطح موردنظر، سالانه بیش از یک میلیون تن محصول برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول عنوان کرد: با توجه به کیفیت بالای محصولات کشاورزی تولید دزفول، محصولات از ارزش صادراتی بالایی برخوردار هستند و به همین منظور باید زیرساخت‌های صادراتی برای تکمیل زنجیره تولید تا صادرات محصولات کشاورزی تأمین شوند.

قمرزاده یکی دیگر از شاخص‌های محصولات تولید دزفول را سلامت محصولات دانست و افزود: توصیه‌های فنی کارشناسان و مراکز تحقیقاتی همواره موردتوجه کشاورزان بوده است.

قمرزاده بیان کرد: امسال با همکاری معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول و مجموعه جهاد کشاورزی سیر آزمایش و تجزیه سموم برخی محصولات کشاورزی برگی به ویژه کاهو انجام و منجر به اخذ گواهی سلامت شد.

کد خبر 5673413

منبع: mehrnews-5673413

1401/10/14 04:08
بازگشت