شنبه، 3 آذر 1403
رخدادشهر » استان‌ها » محیط زیست طرح توسعه نیروگاه شازند را تایید نکرده/توسعه استان متوازن نیست

استاندار مرکزی:

محیط زیست طرح توسعه نیروگاه شازند را تایید نکرده/توسعه استان متوازن نیست

کد خبر: 815

استاندار مرکزی گفت: طرح توسعه نیروگاه حرارتی شازند توسط سازمان محیط زیست تایید نشده و مسلما این طرح نباید انجام شود و باید در نقطه ای دیگر توسعه یابد.

رخدادشهر: فرزاد مخلص الائمه روز شنبه ۱۸ تیرماه در نشست خبری و هم اندیشی با اصحاب رسانه اظهار کرد: استان مرکزی ظرفیت ها و فرصت های بیشتری نسبت به مشکلات و مسائلش دارد، اما برای اینکه این ظرفیت ها و فرصت ها در خدمت مردم قرار بگیرد نیازمند هم افزایی قدرتمند، مجدانه و متعهدانه است تا بتوان از این ظرفیت ها برای پیشرفت و آبادانی استان در همه عرصه ها استفاده کرد و این ضرورت ها باید مورد توجه همه دلسوزان استان قرار بگیرد.

 

وی افزود: برای اینکه بتوانیم مسیر رشد و تحول که مطالبه مردم و مقام معظم رهبری از این دولت است را پرشتاب طی کنیم، نیازمند این هم افزایی ها و تقویت نقاط امید و حذف و مقابله با عوامل ناامید کننده هستیم، چراکه آنچه جامعه را به سمت یک وضعیت مطلوب حرکت می دهد، فقط امید است.

 

استاندار مرکزی تصریح کرد: نسبت به آینده استان و بهبود شرایط و شاخص های مهم اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی در کشور امیدوار هستیم، اما این مسئله نافی نگرانی نسبت به برخی مسائل نیست و قطعا این نگرانی موجبات حرکت به سمت اصلاح را فراهم می کند.

 

مخلص الائمه با اشاره به اینکه بزرگترین پروژه دولت ترمیم اعتماد عمومی است، گفت: برای ما در استان نیز، این طرح کلی حاکم است، باید جهت تقویت و بهبود نگاه مردم به آینده که موتور محرک همه زمینه های پیشرفت خواهد شد حرکت کنیم و رفتار و برنامه های دولتمردان و مدیران ارشد استان و شهرستان ها در این زمینه موثر است. رسانه ها در انعکاس این نقاط امیدآفرین و شناسایی موضوعات نگران کننده و پیگیری و مطالبه آن بسیار نقش آفرین هستند.

 

وی ادامه داد: طبق فرموده مقام معظم رهبری تحول یک امر تقریبا دفعی است، دولت حفظ چارچوب های اصلی و تغییر بنیادین در روش ها و کارکردها و الگوهای اجرایی را دنبال می کند و مبنای ظهور این امر در سند دولت مردمی مشهود است که ۱۰۲۳ برنامه اجرایی در این سند آورده شده که باید برای انجام آن تلاش کرد.

 

استاندار مرکزی بیان کرد: جنگ رسانه ای قدرتمندی که در جهان شکل گرفته و رسانه به عنوان عرصه و میدان نبرد شناخته شده در حالیکه در گذشته رسانه ها ابزاری برای جنگ بودند. امیدواریم با فعالیت های امیدآفرین دستگاه های اجرایی و رسانه ها در این عرصه نیز غالب شویم.

 

وی در ادامه با اشاره به برخی گمانه زنی ها در خصوص شیوع مجدد بیماری کرونا اظهار کرد: میزان رعایت پروتکل ها و استفاده از ماسک در استان به حدود ۵ درصد رسیده و با توجه به شرایط موجود لازم است که این رقم به بالای ۵۰ درصد برسد، همچنین مجوز تزریق دز چهارم واکسن صادر شده و افرادی که ۶ ماه از تزریق دز سوم آنها گذشته و همچنین افراد سالمند و دارای بیماری خاص و زمینه ای باید نسبت به دریافت دز چهارم اقدام کنند. نظر متخصصین این است که اگر سویه جدیدی به بدن افراد وارد شود می تواند قدرت بیشتری پیدا کرده و آسیب جدی به همراه داشته باشد. رعایت پروتکل های بهداشتی باید میزان گذشته بازگردد.

 

استاندار مرکزی ادامه داد: زمان سفر ریاست جمهوری قطعی نیست، قرار بود پیش از سال ۱۴۰۱ این سفر انجام شود که به دلیل شیوع موج ششم کرونا سفر لغو و به سال ۱۴۰۱ موکول شد که البته با توجه به مباحث اعتباری به نفع استان شد.

 

مخلص الائمه بیان کرد: بالغ بر ۵۰ جلسه در تهران و استان برای مقدمات سفر انجام شده اما جمع بندی نهایی، منوط به انجام سفر و اجرای برنامه ها خواهد بود. نسبت به پروژه های عمرانی نیمه تمام استان که بیش از ۵۰ درصد پیشرفت عملیات اجرایی دارند حتما در جریان سفر تصمیمات مهمی خواهیم گرفت و منابع مالی و مجوز لازم برای تغییر و شیوه های اجرا اخذ می شود.

 

وی در خصوص تقاطع غیرهمسطح سنجان تصریح کرد: این پروژه فارغ از درست بودن یا نبودن کار، یک پروژه طولانی مدت است که امسال سرعت گرفته و امسال حدود ۲۰ درصد پیشرفت فیزیک داشته و امید است تا هفته دولت به بهره برداری برسد، به همین منظور برای اولین بار در تاریخ، عملیات اجرایی پروژه های عمرانی استان در قالب کار دوشیفته دنبال می شود.

 

استاندار مرکزی اظهار کرد: در بودجه امسال رقم ناچیزی برای تکمیل پروژه بیمارستان ولیعصر اختصاص داده بودند که مورد تایید ما نبود، در این راستا مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان پیشنهاد ما بود تا بتوان در پایان سال این پروژه را به پایان رساند.

 

وی در ادامه با بیان اینکه شیوه حکمرانی ما در استان بر اساس احزاب نیست، ادامه داد: عموما احزاب در فصل انتخابات فعال می شوند، در استان حدود ۹۰ حزب ثبت شده داریم که تعداد اندکی فعال هستند و از این تعداد نیز تعداد کمتری مجوز خود را تمدید کرده اند، مسلما برای فعالیت احزاب باید پویایی آنها در سطح کشور انجام شود.

 

مخلص الائمه افزود: نظام اداری کشور درگیر دیوان سالاری است و این ضعف ها چالش هایی را ایجاد کرده است. مسلما در کنار چالش ها و چارچوب ناکارآمد، خدمات خوبی از سوی کارمندان ارائه می شود. در واقع نظام اداری ناکارآمد است و با ناکارآمدی کارمندان مواجه نیستیم. اگر این ضعف رفع شود و تحول بنیادین در نظام اداری حاصل شود قطعا می توان تحرک این نظام را محقق کرد و این اصلاح و تحول جزو ۸ اقدام اولیه کشور و دولت است. نظم اداری به اندازه کافی و باکیفیت جوابگوی نیازهای مردم نیست.

 

وی بیان کرد: در خصوص کافی نبودن فعالیت روابط عمومی ها در ادارات، بخشی از این مهم مربوط به کافی نبودن نیروهای در اختیار ادارات است، مسلما این امر باید در شورای اطلاع رسانی بررسی و ضعف های موجود در این حوزه رفع شود و لازم است که در این عرصه تحول حاصل شود، از طرفی مدیران نیز باید تعامل با رسانه ها را در دستور کار خود قرار دهند.

 

استاندار مرکزی در خصوص آلودگی هوا و با اشاره به اینکه این آلودگی یک شبه به وجود نیامده و سال های سال است که دغدغه مردم و محل مجادله بین برخی قوا بوده، گفت: متاسفانه این مهم مسئله عموما در فصل زمستان مطرح می شود ولی در زمستان امکان رسیدگی به آن نیست. برای رفع این مشکل باید سالهای پیش فکر می شد و در ابتدای امر صنایع بزرگ و آلاینده در غرب استان احداث نمی شد، البته بهوفور می توان از این چالش ها در کشور دید.

 

مخلص الائمه اضافه کرد: در بحث آلودگی هوا عوامل متعددی درگیر و عامل هستند. در تابستان با پدیده ریزگردها و در زمستان با پدیده آلودگی روبرو هستیم و برای هر کدام باید نسخه ای مجزا پیچیده شود، بر همین اساس بازنگری طرح جامع کاهش آلودگی هوا با برخی سمن های فعال محیط زیست در مراحل پایانی قرار دارد، ذیل این طرح باید اقداماتی از جمله افزایش فضای سبز انجام شود که می توان با ۲۰ میلیارد تومان، اعتبار فضای سبز منطقه را افزایش داد.

 

وی ادامه داد: از طرفی تکلیف مازوت سوزی نیروگاه شازند نیز باید روشن شود. تاکید استان بر عدم مازوت سوزی نیروگاه است اما زمانی که تراز گاز و برق کشور به هم بخورد باید تصمیماتی چون مازوت سوزی را در برخی نیروگاه ها اتخاذ کرد و در این راستا استان اختیاری نخواهد داشت. در تلاش هستیم به شکلی مازوت سوزی نیروگاه را منتفی کنیم، باید به طریقی مازوت سوزی را کاهش دهیم تا در زمان استفاده، آلایندگی کمتری ایجاد شود.

 

وی تاکید کرد: قطعا مشکلات و مطالبات مردم در سفر ریاست جمهوری مطرح می شود، همچنین در رابطه با فعال سازی فرودگاه اراک باید توسعه پروازها و سفرها انجام شود که البته این مهم نیز مشروط به تقاضا است.

 

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: فرصت سفر ریاست جمهوری کوتاه است، اما قطعا سرسری نخواهد بود. ۲۵ میز خدمت دریافت اطلاعات از مردم در استان پیش بینی شده و کارشناسان در این خصوص آموزش لازم را دریافت خواهند کرد.

 

مخلص الائمه در خصوص مسکن ملی با اشاره به اینکه روند اجرای پروژه ۸۱۰۰ واحدی در استان مطلوب است، بیان کرد: این طرح تاخیر جدی ندارد و در راستای اجرا جزو سه استان اول کشور هستیم و به اندازه مورد نیاز در سطح استان زمین وجود دارد، هرچند که در کلانشهرها دولت تصمیمی در خصوص افزایش واحدها ندارد. تمام تلاش ما در راستای کاهش هزینه های پروژه ۸۱۰۰ واحدی برای مردم است به طوری که ۴۰۰ میلیارد تومان در بخش اجرا و ۱۰۰ میلیارد تومان در بخش طراحی و ۷۰ درصد هزینه نظارت و حدود ۵ میلیارد تومان در بخش آزمایشگاه مکانیک خاک تخفیف گرفته شده است. با توجه به موقعیت زمین، درخصوص دسترسی به زیرساخت های آب و برق و گاز نیز هزینه هایی از دوش مردم برداشته شده و تمامی سرانه ها در پروژه لحاظ شده است.

 

وی تصریح کرد: ۲ هزار واحد مسکن ملی در ساوه در حال ساخت است که پیشرفت خوبی دارد و بخشی از آنها امسال بهره برداری می شود.

 

استاندار مرکزی در خصوص بخشی از انتصابات افزود: نقدها در این خصوص باید عالمانه باشد، برای مدیرکل ورزش و جوانان بیش از ۵۰ گزینه و برای مدیریت شرکت شهرک های صنعتی ۱۳ گزینه مطرح است، برنامه های بسیاری از این گزینه ها گرفته شده و به تخصص آنها اهمیت داده می شود و مصاحبه نیز از سوی متخصصین انجام می شود.

 

وی با بیان اینکه هر اقدامی دارای موافق و مخالف است، اما باید سطحی از رضایتمندی را ایجاد کرد و با بیان اینکه تعدادی از مدیران در حکم سرپرستی هستند، بیان کرد: انتصابات مربوط به وزارتخانه ها باید در قالب یک تعامل شکل بگیرد و باید در قبال انتخابات پاسخگو باشیم.

 

وی اضافه کرد: دولت در ابتدای دوره مدیریت است و با توجه به تغییرات زیاد، کار به شکل دیگری و متفاوت از دولت های قبل پیگیری می شود. به ندرت شاهد انتصاباتی در استان بودیم که انتخاب مدیران در همان ابتدا قطعی بوده باشد. دوره سرپرستی به منظور ارزیابی عملکرد است و برای تشکیل یک تیم مدیریتی باید ابتدا دوره سرپرستی طی شود.

 

مخلص الائمه اظهارکرد: مدیران پروازی مورد پذیرش استان نیستند و در مجموعه استانداری این مهم رعایت می شود، در حال حاضر بیشترین فرمانداران بومی در استان حضور دارند و اغلب با خانواده در استان ساکن هستنند.

 

استاندار مرکزی ادامه داد: قطع برق شرکت آلومینیوم ایران مورد موافقت ما نیست و راضی به قطع برق هیچ واحد تولیدی و صنعتی نیستیم اما برنامه مدیریت توزیع برق امسال به سمتی در حرکت است که بدون برنامه، هیچ قطع برقی انجام نشود. خوشبختانه همکاری خوبی را در بخش صنعت و کشاورزی شاهد بوده ایم و با تعطیلی ادارات در روزهای پنجشنبه کاهش مصرف به اندازه دو شهر تفرش و آشتیان حاصل شده که به نفع صنعت و کشاورزی است.

 

مخلص الائمه افزود: در سطح استان ۳۵۰ مگاوات مصرف سیستم های سرمایشی است که با صرفه جویی در این مصرف، سهم عمده ای از برق مورد نیاز صنایع و کشاورزی را می توان تامین کرد.

 

وی ادامه داد: وضعیت برق در آینده میان مدت و بلندمدت، وضعیت خوبی نیست و گاز به اندازه کافی برای استفاده توسط نیروگاه های فسیلی وجود نخواهد داشت، باید در این حوزه فکر اساسی شود به این معنی که بخش عمده ای از مصرف کنندگان خود را به یک منبع پایدار از جمله انرژی خورشیدی متصل کنند.

 

استاندار مرکزی ادامه داد: هدفگذاری دولت، تولید ۱۰ هزار مگاوات برق خورشیدی است که ۴ هزارمگاوات آن برنامه ریزی شده و ۷۰۰ مگاوات آن در استان در حال برنامه ریزی است. در حال حاضر بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور در شهرستان محلات در حال ساخت است  که به زودی راه اندازی می شود. در این راستا با صنایع بزرگ برای تولید برق از انرژی خورشیدی مذاکره و صحبت شده است.

 

وی اضافه کرد: اعتبارات محرومیت زدایی استان افزایش داشته و در سفر رئیس بنیاد مسضعفان کشور به استان در روز پنجشنبه، ۶۵ میلیارد تومان اعتبار در این خصوص محقق شد. در ساخت واحد مسکونی برای خانواده های دارای بیش از دو معلول بنیاد مستضعفان مشارکت دارد.

 

وی با بیان اینکه شهرداران و شوراهای شهر منتخب مردم هستند، بیان کرد: شهرداری و شورای شهر نقش مهمی در جلب رضایت مردم دارند و تلاش بر این است که شهرداران به درستی انتخاب شوند. تحرک شهرداران باید بیش از این باشد. شهرداری نهاد عمومی غیردولتی است و قطعا با چالش های سیستم اداری درگیر نیستند.

 

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: کل شهرداری های استان بیش از بودجه عمرانی استان منابع در اختیار دارند و باید پویایی بیشتری داشته باشند، در برخی از پروژه ها باید شبانه روزی کار کنند تا مردم شاهد این تحرک باشند.

 

وی با اشاره به اینکه در توسعه استان شاهد عدم توازن هستیم، گفت: در مقوله فرهنگ همه دستگاه های اجرایی فرهنگی مکلف به اجرای برنامه های شاخص و متفاوت از گذشته هستند تا بتوان بخش فرهنگی ریشه داری را شکل داد.

 

استاندار مرکزی در خصوص حقوق دولتی معادن بیان کرد: حقوق دولتی معادن در سراسر کشور به هدف نمی رسد و در جای دیگر هزینه می شود و رئیس جمهور درخواست رسیدگی و بررسی و یافتن راهکار هستند.

 

مخلص الائمه ادامه داد: شرکت آذرآب با ظرفیت منحصر به فرد در کشور و منطقه، شرایط نامطلوبی ندارد. مدیریت شرکت پایدار نیست، هرچند که بزرگترین قرارداد برای آذرآب گرفته شده ولی الان فعال نیست و تکلیف آن ظرف روزهای آینده مشخص می شود. کمتر روزی است که برای صنایع جلسه برگزار نشود و به دنبال حل و فصل مشکلات آنها هستیم. هر کدام مباحث خاص خود را دارند اما همه مشکلات این صنایع باید در تعامل بین استان و سهامداران حل شود. مطالبه جدی از سهامداران عمده غیرمتخصص  شر کت ها این است که تکلیف خود را روشن کنند و تا زمانی که سهامدار هستند باید در تعیین مدیران فعال و کارآمد تلاش کنند.

 

وی با بیان اینکه معاومت عمرانی استانداری نباید خط مشی سیاسی داشته باشد، افزود: این معاونت در واقع یک بخش تخصصی است و باید در این بخش فعالیت داشته باشد.

 

استاندار مرکزی با بیان اینکه مراکز تفریحی در اکثر شهرهای استان ضعیف است، اضافه کرد: حتی در برخی از شهرها یک پارک هم وجود ندارد که  پیگیر رفع این مشکلات و ضعف ها هستیم.

 

مخلص الائمه تصریح کرد: سال گذشته در ۲۱ اسفندماه مطالبات بازنشستگان ۲۳ دستگاه اجرایی استان پرداخت شد و فقط دستگاه های ملی باقی ماندند. کارگران واحدهای صنعتی پای کار هستند و در کنار مدیران فعالیت می کنند اما کم تحرکی برخی مدیران وجود دارد و امیدواریم ساختار مدیریت و سهامداری شرکت ها پا به پای مدیران استان و کارگران حرکت کنند.

 

وی افزود: از محل اعتبارات استان نمی توان بدون پیش بینی قانون، بودجه ای را تخصیص داد. بدون حکم قانون یک ریال هم نمی توان جابجا کرد اما موافقیم که وضعیت رسانه ها نیاز به حمایت دارد.

 

استاندار مرکزی تاکید کرد: در سفر مسئولان کشوری به استان مسلما امکان سفر به همه شهرها و شهرستان ها نیست اما قطعا تمامی مباحث استان در جلسه مرکز استان پیگیری و مطرح می شود.

 

مخلص الائمه اضافه کرد: طرح توسعه نیروگاه حرارتی شازند توسط سازمان محیط زیست تایید نشده و مسلما این طرح نباید انجام شود و باید در نقطه ای دیگر توسعه یابد.

 

وی اضافه کرد: در حال حاضر ۴ هیئت اندیشه ورز در استان فعال است که بالغ بر ۶۰ نفر در این هیئت ها عضویت دارند و تشکیل ۴ هیئت دیگر در دستور کار قرار دارد. این افراد همانند یک تیم مشورتی هستند. از زمان حضورم در استان تاکنون ابلاغ ۱۷ مشاور در استانداری لغو شده است که البته طبق دستور ملی در حوزه روحانیت و مجلس مشاور انتخاب شده است.

 

مخلص الائمه اضافه کرد: دعوای اصلاح طلب و اصولگرا را قبول ندارم و طبق فرمایش مقام معظم رهبری، اصولگرایی نقطه مقابل اصلاح طلبی است و بالعکس و در واقع این تقسیم بندی قابل قبول نبوده و نباید درگیر اصولگرایی و اصلاح طلبی شد.

 

وی افزود: از مجموعه رسانه ها انتظار می رود که مانع وعده ها و قول های غیرقابل تحقق شوند و اجازه کلنگ زدن برخی پروژه ها را ندهند، برای مثال موزه فرش استان با گذشت سال های طولانی هنوز بلاتکلیف است. از امروز وعده هایی که در استان داده می شود باید از سوی رسانه ها پیگیری شود. استان مرکزی نیازمند رشد اخلاق سیاسی است که رسانه ها در این امر نقش مهمی دارند.

 

استاندار مرکزی افزود: در بهار امسال شاخص بیکاری در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸ پله صعود داشته که امیدواریم این نرخ در استان حفظ شود و با تحرکی که در حوزه صنعت و اقتصاد و کشاورزی وجود دارد این شاخص بهبود یابد.

 

بهره برداری ۱۵ زمین چمن تا پایان امسال

 

مهدی زندیه وکیلی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی نیز در این نشست در خصوص پروژه هایی که تا پایان سال به بهره برداری می رسند، بیان کرد: پل سنجان تا پایان نیمه اول امسال و بیمارستان خمین نیز امسال به بهره برداری می رسد و کار تاسیساتی و ساختمانی بیمارستان ولیعصر حتما تمام می شود. یک سالن تالار مرکزی نیز تکمیل شده و ۵ کیلومتر از محور آهنگران- ساروق تعریض، آسفالت و افتتاح شد.

 

ایسنا نوشت، وی افزود: همچنین سالن ورزشی روستای خسروبیگ آماده افتتاح است و تعدادی زمین چمن آماده شده و تا پایان سال ۱۵ زمین چمن به بهره برداری می رسد.

 

زندیه وکیلی در خصوص آلودگی هوای اراک ادامه داد: در جلسات کاهش آلودگی هوا، بازنگری طرح جامع کاهش آلودگی هوا مطرح شد و جمع بندی انجام شده و می توان گفت که طرح بازنگری شده و حدود ۵۰ درصد مصوبات و اقدامات این طرح اجرایی شده است. کاهش آلودگی یک اقدام مستمر و پیاپی است و نباید رها شود و بعد از بهبود شرایط نیز باید موارد مربوطه پیگیری شود.

 

وی اضافه کرد: خروح دیگ های قدیم شرکت ایرالکو نقش زیادی در کاهش آلودگی داشت، هنوز کار انتقال آندسازی انجام نشده اما در راستای مازوت سوزی نیروگاه حرارتی شازند برای فیلتراسیون از تمامی ظرفیت های علمی و دانشگاهی استفاده شد. از این شرکت درخواست شده که کاهش سولفور مازوت را پیگیری کند هرچند که در ابتدای امر تلاش بر این است که این صنعت گازسوز باشد و توسعه فضای سبز منطقه انجام شود که تا به امروز ۵۰۰ هکتار از هزار هکتار در منطقه سیبک اجرایی شده است.

 

زندیه وکیلی در خصوص اقدام ملی مسکن با بیان اینکه ۶۱ هزار واحد سهم استان مرکزی است و ۱۹ هزار واحد از سهم اراک مختص شهر جدید امیرکبیر و مهاجران است گفت: بخش عمده ای از مسکن در کلانشهرهای دارای شهر جدید باید در این شهرها انجام شود، در حال حاضر بیش از هزار و ۱۰۰ واحد در اراک در حال ساخت است .

 

زندیه وکیلی تصرح کرد: در اراک زمین دولتی برای احداث ۸۱۰۰ واحد وجود نداشت، پرداخت پذیره اوقاف به مراتب کمتر از هزینه ایجاد زیرساخت در اراضی با فاصله اندک از شهر است.

 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی گفت: شوراها برخاسته از نظر مردم هستند و عموما در بحث انتخاب شهردار تعاملاتی انجام می شود تا افراد شایسته انتخاب شوند، تذکرات و پیشنهادات صرفا برای پیشرفت کارها و شهر انجام می شود.

 

تراز تجاری استان در سال گذشته مثبت بوده است

 

حسن میرزاخانی، معاون اقتصادی استاندار مرکزی نیز بیان کرد: تراز تجاری استان در سال گذشته با عملکرد یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار مثبت بوده و بهار امسال نیز با ۱۷۱ میلیارد دلار صادرات، تراز همچنان مثبت است، امسال تا پایان سال یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار صادرات هدفگذاری شده است.

 

وی در خصوص حقوق دولتی معادن ادامه داد: حقوق دولتی معادن طبق قانون وصول می شود که ۲۳۷ میلیارد تومان است و امسال ۹۰ میلیارد تومان وصول شده است.

 

میرزاخانی ادامه داد: در بودجه امسال بالغ بر ۲۲۰۰ میلیارد تومان در تبصره ۱۸ دیده شده که ۹۰۰ میلیارد در طرح اقدام ملی، ۷۰۰ میلیارد در حوزه تولید و اشتغالزایی و ۴۰ میلیارد تومان برای مددجویان است و دو هزار میلیارد تومان هم از محل منابع داخلی بانک ها  برای حمایت از تولید در واحدهای صنعتی فعال اختصاص می یابد. نسبت مصارف به منابع  بانک ها ۷۵ درصد بوده است.

 

وی افزود: ۳۷ فقره جواز تاسیس با ۵۰۰ فرصت شغلی و ۳۱ پروانه بهره برداری با بیش از ۵۰۰ فرصت شغلی صادر شده است، انتظار می رود که مالیات بر ارزش افزوده توسط شهرداری ها در جای درست و توسط شهر هزینه شود.

 

خبرنگاران سربازان عرصه رقابت با مدیران هستند

 

بهنام نظری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی نیز ادامه داد: سربازان عرصه رقابت با مدیران خبرنگاران هستند که می توانند ضعف ها را پوشش داده و قدرت اجرایی مدیران را افزایش دهند.

 

وی در خصوص فعالیت احزاب تاکید کرد: فعالیت حزب ها در استان را اینگونه که هست بر نمی تابیم چراکه قابل قبول نیست. در واقع فعالیت احزاب می تواند در رفع برخی ابهامات موثر باشد.

 

انتهای پیام

دسته بندی: استان‌ها
تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید