برنامه هفتم ظرفیتهای توسعه اردبیل را هدف گرفته است
اردبیل - معاون برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل گفت: برنامه هفتم توسعه به شکل مساله محور گره گشای مشکلات در حوزه توسعه استان اردبیل با ظرفیتهای ممتاز خواهد بود.
غلامرضا خوشزاد در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در ۶ برنامه توسعهای که بعد از انقلاب تهیه شده اشکالات و نارساییها را هم در تهیه و هم اجرای آن شاهد بودیم که با در نظر گرفتن این نقاط ضعف در برنامه هفتم تلاش بر این است تا با نگاه علمی و تخصصی ظرفیتهای استان به درستی مورد توجه قرار گرفته و در پایان برنامه هفتم این توانمندیها به نقطه عملیاتی برسند.
وی خاطرنشان کرد: شاخصه این برنامه توجه به پروژههای پیشران در بخشهای کشاورزی، گردشگری و صنعت و نگاه تحولی براساس ظرفیتهای موجود استان است تا پروژههای زیربنایی همچون پایاب سد خدآفرین، سد عمارت، گیوی، تبدیل اراضی دیم به آبی تا ۷۰ هزار هکتار، تولید محصولات صنعتی صادرات محور، تقویت زیرساختهای بخش نیرورسانی و گردشگری در ابعاد مختلف اجرایی و عملیاتی شود.
تدوین برنامه توسعه اقتصادی و اشتغال ۸۱۰ روستا
معاون برنامهریزی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل ادامه داد: توسعه روستاها با هدف تثبیت سکونت و اشتغال و رونق تولید هدفگذاری شده تا در کنار افزایش سرانه درآمدی مردم ارتقای رفاه عمومی را در روستاها شاهد باشیم.
خوشزاد گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و در برنامه ششم توسعه ماده ۲۷ بر تهیه و تدوین برنامه توسعه اقتصادی و اشتغال روستاهای بالای ۴۰ خانوار تاکید شده که ما در سالهای گذشته موفق شدیم در استان اردبیل برای ۸۱۰ روستا برنامه توسعه اقتصادی و اشتغال را تهیه کنیم.
وی بیان کرد: از یک هزار و ۸۰۰ روستا و آبادی استان ۱۵۱ روستا فاقد سکنه و مابقی دارای سکونت دائم هستند که سالانه ۱۳۰ روستا با مشارکت مهندسان مشاور و کارشناسان در قالب این برنامه مورد توجه و هدفگذاری قرار گرفته اند.
معاون برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل مشارکت خود روستاییان را در تهیه این برنامه یادآور شد و بیان کرد: در این برنامه سعی شده تا ظرفیتهای روستاهای هدف در ابعاد اقتصادی، اشتغال و طرحهای با اولویت اجرا مورد توجه قرار گیرد.
سند آمایش مسیر و جهت توسعه را مشخص کرده است
خوشزاد افزود: سند آمایش سرزمینی استان اردبیل سال ۹۹ مصوب و به تائید کارگروه ملی رسیده است و در کنار آن سند توسعه شهرستانها نیز با رویکرد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تهیه و به ۱۰ شهرستان ابلاغ شده است.
وی اظهار کرد: برای شهرستانهای تازه تأسیس و انگوت نیز سند توسعه شهرستانی در حال تهیه است که امیدواریم با سرعت ابلاغ شود.
معاون برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل خاطرنشان کرد: در مجموع در قالب این اسناد توسعهای امیدواریم در برنامه هفتم توسعه شاهد اجرای طرحهای پیشران در مناطق شهری و روستایی باشیم تا بیش از هر زمان دیگر بتوانیم به اهداف مورد نظر دست پیدا کنیم.
کد خبر 5682482منبع: mehrnews-5682482