پنج شنبه، 13 اردیبهشت 1403
رخدادشهر » استان‌ها » انجام۴۳۰ماموریت طی یکسال توسط آتش نشانی دماوند/امکانات مناسب نیست

انجام۴۳۰ماموریت طی یکسال توسط آتش نشانی دماوند/امکانات مناسب نیست

کد خبر: 4604

دماوند- معاون سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دماوند با اشاره به انجام ۴۳۰ ماموریت طی یکسال اخیر گفت: سازمان آتش‌نشانی دماوند از نظر امکانات در وضعیت مناسبی قرار ندارد.

محمد علی پور در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص وضعیت و امکانات موجود در آتش نشانی دماوند با توجه به احتمال وقوع بالای حوادث در این شهرستان اظهار داشت: سازمان آتش‌نشانی دماوند از نظر امکانات در وضعیت مناسبی قرار ندارد، هر چند با آغاز به کار سرپرست فعلی شهرداری، تلاش بسیار زیادی برای برطرف کردن نقصان و کمبودهای موجود در این سازمان انجام شد اما برای برطرف کردن نیازهای سازمان با توجه به حجم فعالیت و حساسیت موجود، نیاز به توجه بیشتر از سوی ارگان‌های مختلف استانی هستیم.

سخنگو و معاون سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دماوند افزود: در حالت استاندارد تعداد خودروهای سازمان باید ۱۵ دستگاه و ۳۵ نفر نیرو در اختیار داشته باشیم.

وی بیان داشت: سازمان آتش‌نشانی دماوند از سال گذشته تا به امروز تعداد ۴۳۰ تماس تلفنی داشته که نشان از حجم فعالیت این سازمان دارد.

سخنگو و معاون سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دماوند با اشاره به این موضوع که در شهرستان هیچ اهتمامی نسبت به گرفتن تاییدیه ایمنی آتش‌نشانی وجود ندارد، اضافه کرد: هر مجموعه‌ای باید برای امنیت افراد نکات ایمنی مانند کپسول آتش‌نشانی، چراغ اعلام حریق، و دیگر مسائل مورد نیاز را رعایت کند که عدم وجود هر کدام از این امکانات می‌تواند منجر به ایجاد حادثه بزرگی شود اما نکته قابل توجه این است که مجموعه‌های مختلف اصرار بر نگرفتن تاییدیه‌های ایمنی دارند که از همین جا از ارگان‌ها و سازمان‌های مربوطه درخواست داریم که با متخلفان در این زمینه برخورد لازم را انجام دهند.

علیپور با اشاره به بالا رفتن قیمت دلار و بالا بودن هزینه‌های امکانات آتش‌نشانی، بیان کرد: تأمین هزینه برای امکانات آتش‌نشانی از دست شهر خارج است، چرا که نیازمند بودجه بالایی است، برای مثال وقتی هزینه یک نردبان آتش‌نشانی ۶۰ میلیارد تومان، یک ماشین هفت میلیارد تومان، یک دست لباس آتش‌نشانی ۲۰ میلیون تومان و یک دستگاه تنفسی ۴۰ میلیون تومان است، چطور می‌توان متوقع بود که شهر تمام این هزینه‌ها را به تنهایی تأمین کند و این موضوع نیازمند توجه بیشتری از جانب سازمان‌ها، مجموعه‌ها و ارگان‌های دولتی و غیردولتی استانی و ملی است.

وی همچنین تصریح کرد: از تمامی مردم درخواست داریم که با خرید امکانات ایمنی در وهله اول به سلامت خود و بعد از آن به سازمان آتش‌نشانی کمک کنند، نکته دیگر اینکه در دماوند بزرگترین خیر مدرسه‌ساز در کشور را داریم، اما باید بدانیم یک دانش‌آموز زمانی ایمنی دارد که آتش‌نشانی آن منطقه از همه لحاظ بتواند ایمنی را برای آن دانش‌آموز فراهم کند.

سخنگو و معاون سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دماوند در پایان اضافه کرد: برای مثال دانشگاه‌ها، بیمارستان‌ها، بسیاری از اماکن دیگر در سطح شهر از ایمنی ضعیفی برخوردارند و تنها به داشتن کپسول آتش‌نشانی اکتفا کرده‌اند در حالی که حداقل امکانات این اماکن باید سیستم اعلام حریق و چراغ خطر باشد که این اماکن را به مراکز آتش‌نشانی ما وصل کنند.

کد خبر 5658358

منبع: mehrnews-5658358

دسته بندی: استان‌ها
تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید