ماجرای کودکی که در خانه آدم ربایان جان باخت
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ماجرای دستگیری پزشک کلاهبردار و آدم ربایان در پایتخت را تشریح کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی ولی پور گودرزی رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در جمع خبرنگاران در توضیح دو پروندهای که در هفته گذشته در پلیس آگاهی به نتیجه رسیده است، گفت: در هفته گذشته مأموران اداره دهم و پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ دو پرونده را به سرانجام رساندند.
وی افزود: نخستین پرونده مربوط به ربایش اتباع بود که متأسفانه در این ماجرا یکی از کودکان جان خود را از دست داد.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در تشریح این پرونده بیان کرد: در تاریخ ۱۴ آبان ماه یکی از اتباع بیگانه به پلیس مراجعه کرده و اعلام میکند دو مرد و یک زن به خانه آنها مراجعه کرده اند و تحت عنوان خیریه، دو کودک او را برای خرید لباس و دیگر وسایل با خود برده اند و دیگر از آنها نشانی نیست.
ولی پور گودرزی گفت: بنا بر گفته این زن دو کودک او که رباییده شده اند، یکی سه ساله و دیگری ۵ ساله بوده است.
وی افزود: بعد از وصول شکایت، کارآگاهان در محل جرم حاضر شدند، متهمان را شناسایی کردند و کشف این پرونده در دستور کار قرار گرفت.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به شیوه مرگ یکی از این کودکان اظهارداشت: این دو فرزند در منزلی که بودند، بی قراری میکردند و میخواستند که به خانه بازگردند. متهم اصلی این پرونده برای آنکه این فرزندان را آرام کند، به آنها داروی آرام بخش داده بود که متأسفانه فرزند کوچکتر که یک دختر سه ساله بود به دلیل مصرف بیش از حد این داروها جان خود را از دست داد.
ولی پور گودرزی با بیان اینکه کودک ربایان قصد اخاذی یک میلیاردی را از این خانواده داشتند، گفت: آدم ربایان وقتی متوجه میشوند پولی ندارند، فرزندان آنها را در پارک ولایت رها میکنند و به آنها اطلاع میدهند.
وی گفت: متأسفانه جسد بچه در پارک ولایت پیدا شده و پسربچه سالم پیدا میشود.
ولی پور گودرزی در خاتمه توضیحاتش در رابطه بااین پرونده اظهار داشت: در این پرونده چهار متهم دستگیر شدند که سه نفر خانم و یک نفر آقا است.
وی در توضیح پرونده مربوط به پایگاه ششم پلیس آگاهی که مربوط به کلاهبرداری و سوءاستفاده است، اظهار داشت: پروندهای در پایگاه ششم پلیس آگاهی تشکیل میشود و یک خا نم ادعا میکند که فردی که پزشک است، با او ارتباط گرفته و طلاهای وی را به قصد سرمایه گذاری از او گرفته است.
وی بیان کرد: با تحقیقات افسران پلیس و آگاهی مشخص شد این فرد اصلاً پزشک نبوده و مدرک ابتدایی داشته و پیشتر هم سابقه کلاهبرداری و دستگیری از پلیس را در پرونده خود داشته است.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: تااکنون ۲۰ نفر از شکات این پرونده شناسایی شدند و ارزش اموالی که این فرد از مالباختگان کلاهبرداری کرده تا امروز ۵ میلیارد تومان تخمین زده میشود.
وی در پایان و با تأکید بر اینکه فضای مجازی محل مناسبی برای سرمایه گذاری و اعتماد افراد نیست، گفت: این پرونده ۱۰۰ شاکی دارد که تاکنون ۲۰ نفر از آنها شناسایی شده است.
منبع: mehrnews-5630875