مدیر کل تامین اجتماعی استان اصفهان اعلام کرد
واقعیسازی دستمزدها و شفافسازی قراردادها در اولویت تأمین اجتماعی/ 8 هزار میلیارد تومان تعهدات ماهانه تامین اجتماعی استان

مدیر کل تامین اجتماعی استان اصفهان یکی از طرحهای بیست گانه تحولی در سازمان تامین اجتماعی را شفافسازی ضریب قراردادها در حوزه مقاطعهکاری و پیمانکاری دانست و گفت: با اجرای این طرح تا پایان شهریور ماه سال جاری و تعیین هوشمند ضریب قراردادها بدون دخالت انسانی شاهد کاهش شکایات در هیئتهای تشخیص مطالبات و تجدیدنظر خواهیم بود.
رخدادشهر: مسعود محمدی، مدیرکل تأمین اجتماعی استان اصفهان، در نشست خبری به مناسبت هفته تأمین اجتماعی، ضمن تسلیت شهادت هموطنان در حمله رژیم صهیونیستی، مقاومت ملت ایران را مایه افتخار دانست. وی اظهار کرد: جنگ ۱۲روزه اخیر سبب شد بیش از ۵۰ درصد گردش اقتصادی کشور، که عمدتاً در تهران متمرکز است، دچار اختلال شود. این اختلال در استانهای تهران، اصفهان، خوزستان و آذربایجان شرقی، که درگیریها در آنها شدت بیشتری داشت، به کاهش حدود ۷۰ درصدی منابع حاصل از حق بیمه منجر شد.
محمدی با اشاره به مشکلات کارفرمایان در پرداخت حق بیمه به دلیل شرایط بحرانی افزود: با وجود این چالشها سازمان تأمین اجتماعی با همدلی و تعامل درون و برونسازمانی تعهدات خود را به موقع و حتی زودتر از موعد مقرر ایفا کرد تا از ایجاد نگرانی برای کارگران، مستمریبگیران و کارفرمایان جلوگیری شود.
پایداری سیستم تأمین اجتماعی در شرایط بحرانی
وی با تأکید بر پایداری سیستم سازمان تأمین اجتماعی در سطح کشور اظهار داشت: این سازمان جزو معدود دستگاههایی بود که در طول ۱۲ روز جنگ بدون هیچگونه اختلالی به فعالیت خود ادامه داد. این موفقیت نتیجه همدلی و همکاری شرکای اجتماعی بود که به عبور از بحرانها کمک کرد.
محمدی با اشاره به وجود 8 هزار میلیارد تومان (8 همت)تعهدات مالی سازمان به صورت ماهانه شامل پرداخت مستمری بازنشستگی، تعهدات کوتاه مدت و مقرری بیمه بیکاری در استان اصفهان گفت: بهجز شرایط استثنایی خردادماه، درآمد ماهانه تأمین اجتماعی استان حدود ۶.۵ هزار میلیارد تومان است در حالی که تعهدات ماهانه در بخش بیمهای به جز درمان ماهانه حدود ۸ هزار میلیارد تومان است و این کسری ۱.۵ هزار میلیارد تومانی توسط ستاد مرکزی تأمین اجتماعی تأمین میشود.
وی افزود: در حال حاضر ۱۴ هزار نفر مقرریبگیر بیمه بیکاری در استان ثبت شدهاند که ماهانه ۱.۴ هزار میلیارد تومان به آنها پرداخت میشود. همچنین ماهانه حدود ۶ میلیارد تومان برای تعهدات کوتاهمدت در استان هزینه میشود.
طرح ابتکاری تامین اجتماعی استان اصفهان برای کاهش بیکاری
مدیرکل تأمین اجتماعی استان با اشاره به معضل بیکاری و خروج اتباع خارجی از کشور از طرح ابتکاری استان اصفهان برای استفاده از ظرفیت مقرریبگیران بیمه بیکاری برای تأمین نیروی کار کارفرمایان خبر داد. این طرح که در سطح کشور اجرایی شده، گامی در جهت کاهش بیکاری و بهبود وضعیت اشتغال است.
محمدی با اشاره به وجود ۱.۳۶ میلیون بیمهشده اصلی در استان، گفت: ضریب پشتیبانی در سال ۱۴۰۳ همچنان ۳.۴ است، اما برنامهریزیهایی برای افزایش آن در سال جاری انجام شده است. همچنین، ۴۴۰ هزار مستمریبگیر اصلی و حدود ۸۰۰ هزار نفر با احتساب افراد تبعی تحت پوشش سازمان در استان هستند.
اجرای طرحهای تحولی ۲۰گانه با محوریت تحول دیجیتال
وی از اجرای طرحهای تحولی ۲۰گانه با محوریت تحول دیجیتال خبر داد و افزود: این طرحها، که ادامهدهنده طرح ۳۰۷۰ هستند، با مشارکت اتاق بازرگانی، سازمان امور مالیاتی، اداره کار و دیگر شرکای اجتماعی تدوین شدهاند. این طرحها با حذف دفترچههای درمانی آغاز شد و اکنون با ارائه خدمات دیجیتال، بهصورت گستردهتر اجرا میشود.
به گزارش رخدادشهر، محمدی یکی از طرحهای بیست گانه تحولی در سازمان تامین اجتماعی را شفافسازی ضریب قراردادها در حوزه مقاطعهکاری و پیمانکاری دانست که تا پایان شهریور یا اوایل مهرماه ۱۴۰۴ اجرایی می شود. طرحی با تعیین هوشمند ضریب قراردادها بدون دخالت انسانی به کاهش شکایات در هیئتهای تشخیص مطالبات و تجدیدنظر کمک میکند.
ساماندهی بیمه کارگران ساختمانی
وی از تدوین شیوهنامه جدید برای بیمه کارگران ساختمانی با همکاری سازمان نظام مهندسی، انجمن صنفی کارگران ساختمانی و انبوهسازان خبر داد. این شیوهنامه با هدف پالایش افراد غیرمستحق و تأمین منابع برای پوشش متقاضیان جدید طراحی شده است. اولین جلسه اجرای این شیوهنامه با تفویض اختیار استانی هفته گذشته برگزار شد و با استقبال گسترده مواجه گردید.
واقعیسازی دستمزدها با اتصال به سازمان امور مالیاتی
محمدی اتصال سازمان تأمین اجتماعی به سازمان امور مالیاتی را گامی مهم در واقعیسازی دستمزدها دانست. وی گفت: در گذشته اعلام نادرست دستمزد توسط برخی کارفرمایان به تضییع حقوق بیمهشدگان در زمان بازنشستگی منجر میشد. با اجرای طرح پایلوت این پروژه و انتقال خودکار اطلاعات حقوق و دستمزد، انتظار میرود بیش از ۸۰ درصد فرار از اعلام دستمزد واقعی متوقف شود.
وی از ارسال پیامکهای ماهانه به بیمهشدگان برای اطلاع از میزان دستمزد اعلامشده توسط کارفرمایان خبر داد و افزود: این اقدام با هدف آگاهیبخشی و تشویق به مطالبهگری انجام میشود.
همچنین سامانه ۱۴۲۰ بهصورت ۲۴ساعته و اپلیکیشن «من» و سامانه es.tamin.ir برای ارائه خدمات غیرحضوری در دسترس شهروندان است.
محمدی در پایان تأکید کرد: همدلی، تعامل و گفتگو میان شرکای اجتماعی، کلید حل مشکلات و ارائه خدمات باکیفیت است. وی ابراز امیدواری کرد با ادامه این روند چالشهای موجود مرتفع شود.
انتهای پیام/