دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
1404/02/22 19:17

چای گیلان

استان گیلان با برخورداری از اقلیم منحصر به فرد و باغ‌های سرسبز، یکی از مهم‌ترین قطب‌های تولید چای کشور به شمار می‌رود. هر ساله با آغاز فصل برداشت، کشاورزان پرتلاش این خطه کار خود را در مزارع آغاز می‌کنند و پس از برداشت، برگ‌های چای برای فرآوری به کارخانه‌ها منتقل می‌شوند. در نهایت، محصول نهایی با حفظ کیفیت و اصالت، راهی بازار مصرف می‌گردد. این گزارش، روند برداشت، فرآوری و عرضه چای گیلان را از باغ تا فروشگاه، به تصویر می‌کشد و نقش مهم این محصول استراتژیک در اقتصاد و فرهنگ منطقه را برجسته می‌سازد.

کلید واژه ها:
برداشت چای, چای گیلان, چای
دسته بندی: گزارش تصویری

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید