رخدادشهر: محمد کوشافر با اشاره به مسابقۀ ملی پایاننامۀ سهدقیقهای برای زایندهرود اظهار داشت: این مسابقه ویژۀ دانشآموختگانی است که در طی دهۀ 90 از پایاننامههایی با موضوع زایندهرود دفاع کردهاند.
وی ادامه داد: بدیهی است که برای رسیدن به شرایط پایدار، تمامی نهادها باید وظیفۀ خود را انجام بدهند بلکه بتوانیم در کنار هم به راهکاری عملیاتی برسیم؛ ازجمله دانشگاهها و مراکز علمی که وظیفۀ ذاتیشان تحقیق و پژوهش در سطوح مختلف است.
این فعال محیطزیست خاطرنشان کرد: طرحهای پژوهشی اساتید و پایاننامههای دانشجویان، زمانی میتواند اثرگذار باشد که پیامش به جامعۀ هدف منتقل شود و این انتقال، شیوههای مختلفی دارد.
وی تاکید کرد: یکی از طرح های پژوهشی ارائۀ مقالات در همایشهای علمی است که فرصت تبادلنظر را بین پژوهشگران فراهم میکند تا مطالب علمی، بین اذهان گردش پیدا کند.
عضو هیاتعلمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) با بیان اینکه این همایش با همین هدف پیریزی شده و قرار است در تیرماه 1402 میزبان برگزاری آن باشیم، توضیح داد:. این همایش که با همکاری کنسرسیوم دانشگاههای اصفهان و دیگر نهادها و مراکز اجرایی برگزار میشود.
کوشافر تصریح کرد: بخشی از تلاش دانشگاه برای حل مسئلۀ زایندهرود است و امیدواریم که طی اجرای آن بتوانیم پژوهشگران را با دستاوردهای تازۀ هم در این حوزه آشنا کنیم و به روشهای اجرایی مفیدی برسیم.
دبیر همایش ملی «زایندهرود و گاوخونی از بحران تا احیا» اضافه کرد: یکی از دیگر روشها، ایجاد بستری برای ارائۀ پایاننامههای دانشجویی است؛ در سالهای گذشته پایاننامههای مختلفی با موضوع زایندهرود نوشتهشده و برخی از آنها میتواند راهنمای خوبی باشد.
وی افزود: با توجه به تجربیات و توانمندیای که معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی اصفهان در برگزاری مسابقۀ ملی پایاننامۀ سهدقیقهای داشته، تصمیم بر این شد که با همکاری مرکز تحقیقات مطالعات آب دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)، فراخوان مسابقۀ پایاننامۀ سهدقیقهای برای زایندهرود را خطاب به همۀ دانشآموختگانی که در طی دهۀ 90 از پایاننامههایی با موضوع زایندهرود دفاع کردهاند منتشر کنیم.
این فعال محیطزیست یادآور شد که مسابقۀ پایاننامۀ سهدقیقهای برای زایندهرود، فرصتی برای دیده شدن این پایاننامهها در کنار همایش «زایندهرود و گاوخونی از بحران تا احیا» فراهم میکند؛ به این امید که پایاننامهها بتوانند اثرگذاری بیشتری بر اجتماع داشته باشند.
وی ادامه داد: متأسفانه ما حتی در سالهای بارانی هم رودخانۀ دائمی نداشتهایم و البته این مسئله دلایل بسیار دارد؛ امیدواریم مسابقۀ پایاننامۀ سهدقیقهای برای زایندهرود بتواند برای رفع این معضل راهگشا باشد.
دبیر همایش ملی «زایندهرود و گاوخونی از بحران تا احیا» گفت: حیات ایران مرکزی وابسته به زایندهرود و بحران آب در این فلات، طی سالهای اخیر پیامدهای نامطلوب زیادی داشته است.
گفتنی است، واجدین شرایط در این مسابقه تا پایان خردادماه سال جاری فرصت دارند با مراجعه به نشانی https://reg.jdisf.ac.ir نسبت به ثبتنام اقدام کنند.
انتهای پیام/