به گزارش خبرگزاری مهر، محمد هادی ایمانیه پیش از ظهر شنبه در کارگروه آرد و نان استان فارس بیان کرد: باید بتوانیم در مرحله سوم مدیریت هوشمند آرد و نان، مشکل چندساله کیفیت نان را حل کنیم این در حالی است که وزنی شدن فروش نان و طبخ نان کامل در این مرحله مورد توجه دستگاههای اجرایی این طرح است.
ایمانیه افزود: فرمانداران مسئولیت اصلی مدیریت این طرح در شهرستانها را بر عهده دارد بنابراین باید نسبت به دستورالعملها و اطلاعیههای مربوط به این حوزه آگاهی و اشرافیت کامل داشته باشند.
استاندار فارس بر لزوم نظارت و بررسی چگونگی اجرای این طرح تاکید کرد و اظهار داشت: گروه ناظران در شهرستانها تشکیل شود و افراد خبره، کاربلد، پاکدست، باتجربه و پیشکسوت برای انجام این مُهِم گلچین شوند.
وی با بیان اینکه فرمانداران و مدیران اجرایی طرح بصورت دوطرفه نسبت به انجام پرسش و پاسخ اقدام کنند تا نقاط قوت تقویت شده و برای رفع نقاط ضعف راهکارهای مناسبی اتخاذ شود، گفت: هر شهرستان شماره تلفنی به منظور دریافت گزارشات مردمی معرفی کند و نسبت به مسائل و موارد مطرح شده پاسخگویی شایسته و مناسب انجام شود.
ایمانیه با تاکید بر اینکه در این مرحله همانند مراحل قبل هیچگونه افزایش قیمتی برای مردم ایجاد نخواهد شد، بر لزوم اطلاع رسانی دقیق و شفاف از طریق رسانه ملی و سایر راههای ارتباط جمعی تاکید کرد و افزود: هیچ محدودیتی برای خرید نان وجود نخواهد داشت؛ طبخ نان با کیفیت منجر به فروش بیشتر میشود که همین امر ملاک تعیین سهمیه آرد نانواییها خواهد شد.
نماینده عالی دولت در فارس با اشاره به اینکه در این مرحله باید بتوانیم مشکل چندساله کیفیت نان را حل کنیم، اظهار داشت: برای تفویض اختیار در برخی از حوزههای این طرح به استانها پیگیریهای لازم انجام شود و وزنی شدن فروش نان و طبخ نان کامل در این مرحله مورد توجه دستگاههای اجرایی این طرح باشد.
وی بر حفظ حرمت افراد و نانوایان تاکید کرد و افزود: معیارها و شاخصهای مورد ارزیابی تدوین شود و بصورت شفاف در اختیار افراد قرار گیرد.
رئیس شورای آرد و نان استان فارس با اشاره به کمبود نانواییها در برخی از شهرستانها گفت: اختیارات مرکز استان در حوزه صدور مجوز تأسیس به شهرستانها تفویض شود و ستاد استان پس از آن امر نظارت را به صورت جدی پیگیری کند و یقین داریم این اقدام در رفع این مشکل بسیار کمک کننده خواهد بود.
کد خبر 5688332منبع: mehrnews-5688332