به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت خجسته میلاد پر نور حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیه) و روز زن ضیافت مادرانه عصر پنجشنبه در میدان امام حسین علیه السلام آبپخش برگزار شد.
مسئول پزشکی، فرهنگی یادمان دشت ذوالفقاریه استان خوزستان در این مراسم اظهار داشت: حضرت زهرا سلام الله علیها لسان امام علی بودند طوری که با شهادت خود حقانیت و مظلومیت خود و امام علی را به گوش عرشیان و فرشیان رساندند.
دکتر مریم بیگ پور صادقی افزود: حضرت زهرا سلام الله علیها به عنوان یک زن به صورت آزادانه در منزل خود و با تربیت حضرت زینب سلام الله علیها و همچنین زنان اطراف خود، توانستند بحث اخلاقی بصیرتی معرفتی و احکام را به آموزش بگذارند و معلمی در منزل برای خیلی از دختران و خواهران زمان خودشان بودند.
بیگ پور ابراز داشت: اگر راجع به نقش زنان در دفاع مقدس صحبت کنیم نقش بسیار پررنگی را در دفاع مقدس دارند، از خانم مرضیه دباغ گرفته که در غائله کردستان و دوش به دوش مردان و نیروهای خود جنگیدند و اجازه ندادند که حتی یک وجب از خاک کشور ما دست نیروهای کمله و منافقین بیفتد و همچنین پرورش فرماندهان بسیار قدر و مطرحی چون سردار شهید حاج حسین همدانی را انجام بدهند.
بیگ پور (صادقی) اظهار داشت: اگر بخواهم به نقش زنان دیگر در دفاع مقدس اشاره کنم، خانم که معروف است به مادر خرمشهر خانم پور حیدری است که از اوایل جنگ همسرشان به اسارت رفت اما همچنان کنار بچههای گروه محمد جهان آرا در مسجد جامع باقی ماندند و توانستند مادر تمام رزمندگان موجود در خرمشهر بشوند.
وی ادامه داد: با وجود آنکه دو فرزند ایشان شهید شدند در همان ساعتها و ثانیههای چه لحظه شهادت فرزند خود را کنار گذاشتند و به رسیدگی به زخمیان جنگ پرداختند که رزمندهها وقتی زخمی میشدند آنها را در آغوشش میگرفتند و میگفتند کجای بدنتان زخم شده اگر مادرتان در اینجا نیست من به عنوان مادر شما بالای سرتان هستم.
مسئول پزشکی، فرهنگی ستاد یادمان ذوالفقاریه استان خوزستان ابراز داشت: طبق بیانات مقام عظمای ولایت زن نقش زیبنده و جهادی وار در جامعه ما دارد برخلاف افکار غربیها، که فکر میکنند، زنان در جامعه جمهوری اسلامی ایران، زنان خاموش و سرکوب شده هستند غیر از این است و زندگی آزادی واژه است که از زمان شیعه و زمان پیامبر در جامعه ما جلوتر از همه بوده است.
وی ادامه داد: ما زنان دریاسالار داریم، زنان موفق در جامعه زیاد داریم ما هم زن هستیم، هم زندگی داریم، هم آزادی داریم.
بیگ پور (صادقی) اظهار داشت: بنده به عنوان اینکه در جایی که فعالیت دارم مسئولیت جهادی را به عهده دارم در مناطق مسئولیت گروه جهادی شهدای دشت ذوالفقاری استان خوزستان را دارم که زیر نظر ستاد است.
مسئول پزشکی، فرهنگی یادمان شهدای دشت ذوالفقاریه استان خوزستان افزود: توانستیم به کمک مؤسسه خیریه ثامن الحجج خیلی از مناطق محروم را به تنهایی، طرحهای عام المنفعه یا طرحهای جامع انجام دهیم و کسی هم در جامعه این فعالیتهای ما را نه منع و نه حذف کرد ه است که بخواهیم بگوییم نه زن بودیم، نه زندگی داشتیم و نه آزادی داشتیم و همچنین چیزی اصلاً وجود ندارد.
بیگ پور ابراز داشت: اگر بخواهید بدانید آن زنی که نه زندگی داشت و نه آزاد بود باید به زمان پهلوی مراجعه کنید که زنان اگر در بعد از مقطع ابتدایی میخواستند وارد دبیرستان و راهنمایی شوند شرط ورود زن آن موقع بود، دخترها با دامنهای کوتاه باید مدرسه بروند برای همین خیلی از غیور مردان ما اجازه ندادن زنهای آنها بخواند دچار چالش شوند و آنها را به مدرسه بفرستند.
بیگ پور صادقی افزود: آن زمان بسیاری از مادران ما تحصیلات پایین تا مقطع ابتدایی داشتند چون برای آنها عفت و حیا مهمتر بود.
کد خبر 5680850منبع: mehrnews-5680850