کد خبر: 578
تاریخ و ساعت انتشار: 1401/03/30 09:22
منبع: rokhdadshahr.ir

تدوین طرح جامع احیاء زاینده رود و بهره مندی عادلانه حقابه داران

استاندار اصفهان گفت: با حمایت و پشتیبانی دولت، طرح جامع احیاء زاینده رود و بهره مندی عادلانه حقابه داران مراحل نهایی را طی می کند.

رخدادشهر: سید رضا مرتضوی در برنامه گفت وگوی ویژه خبری سیمای مرکز اصفهان  با تشریح دستاوردهای سفر رئیس جمهور به اصفهان گفت: برای بهره برداری مطلوب از سفر رئیس جمهور به استان  از ماه های پایانی سال 1400 تلاش و دیدار با دولتمردان را آغاز کردیم.

وی ادامه داد: خروجی که از این سفر بدست آمد،  حاصل تلاش ها و جلسات مکرر و متعدد و تدوین مصوبات در استان  بود که از ماه ها قبل تلاش های زیادی برای برگزاری این سفر انجام شد   و رئیس جمهور در سفری یک روزه در جمع اصفهانی‌ها، در جریان اصلی‌ترین مشکلات این استان پهناور قرار گرفت.

مرتضوی، با بیان اینکه در این سفر استانی، برای کمک به زیرساخت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای مجموعه شرکت‌های فناور و دانش بنیان استان اصفهان دیده شده که تقریباً یک جهش ۱۰ درصدی است، اظهارداشت: رئیس جمهور از شهرک علمی و تحقیقاتی استان به عنوان اولین سازمان موسس مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری در کشور و از بخش‌های مختلف شرکت دانش‌بنیان صنایع هواپیماسازی ایران (هسا) دیدن کرد و در جریان جزئیات فعالیت‌ها و تولیدات این شرکت ها که در لبه مرز تکنولوژی حرکت می‌کنند،   قرار گرفت و شعار « ما می توانیم» بار دیگر برای دولتمردان تداعی و لمس شد.

مرتضوی به اولین بخش از برنامه‌های سفر رئیس جمهور به اصفهان که با بالگرد از بخش‌هایی از رودخانه زاینده‌رود و تالاب گاوخونی و روستای قلعه‌بالا در حاشیه زاینده‌رود  دیدن کرد اشاره و تصریح کرد: انشالله با ورود به سامانه های جدید و شرایط جدید ظرفیت استان در حوزه آب رسانی بهبود می یابد.

استاندار اصفهان در خصوص حل مشکل آب و خشکی زاینده‌رود در استان با بیان اینکه طرح جامعی آماده شده و مراحل نهایی‌اش درحال طی شدن است، افزود: طرح جامع احیاء زاینده رود و بهره مندی عادلانه حقابه داران در حال تدوین است و  4هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان فقط برای پروژه‌های آبرسانی در استان در نظر گرفته شده است.

مرتضوی به تقویت شبکه فاضلاب با  3 هزار میلیارد تومان  بودجه و بهبود شرایط فاضلاب استان اشاره کرد و افزود: مدیریت مسیر زاینده‌رود شفاف تر و مشخص تر شود تا مردم بیشتر در جریان قرار بگیرند تا رضایت مردم حاصل شود.

وی متذکر شد: تکمیل طرح های نیمه تمام بالای ۵۰ درصد، کمبود آب شرب، جریان دائمی زاینده‌رود ، فرونشست زمین، آلودگی هوا، شرکت های دانش بنیان، مسائل و مشکلات پیش‌روی فعالان اقتصادی از جمله مواردی بود که در این سفر مطرح و پیگیری و رایزنی شد.

1401/03/30 09:22
بازگشت