به گزارش خبرنگار مهر، علی پیری عصر یکشنبه در کارگاه آموزشی شبکه مراکز نیکوکاری در مهاباد، با بیان اینکه هدف از ایجاد مراکز نیکوکاری سهیم شدن مردم در امور خیر و احسان است، افزود: در حال حاضر تعداد ۳۷۶ مرکز نیکوکاری با شعار از مردم برای مردم در استان ایجاد شده است و مشغول فعالیت هستند.
وی، با اشاره به برگزاری این کارگاه آموزشی در مهاباد افزود: این کارگاه آموزشی برای کیفی سازی مراکز نیکوکاری با شرکت رؤسای مراکز برگزارشده تا آنان بتوانند خدمات بهتری را به نیازمندان ارائه دهند.
رئیس کمیته امداد امام خمینی شهرستان مهاباد هم گفت: در این شهرستان ۱۳ مرکز نیکوکاری فعالیت میکنند و دو مرکز تخصصی هستند که در زمینه تحصیل دانش آموزان و اشتغال نیازمندان فعالیت دارند.
احمد نوذری، با اشاره به برگزاری این کارگاه آموزشی افزود: این کارگاه به همت همکاران در سطح استان برای ارتقا مراکز نیکوکاری برگزار شده است تا بتوانند از ظرفیت مردم به سمت توانمندی اقشار نیازمند استفاده کنند.
وی ادامه داد: امسال با پرداخت بیش از ۴۵۷ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی، برای ۵۶۰ نفر از مددجویان زیر پوشش در این شهرستان فرصت شغلی ایجاد شده است.
نوذری، با اشاره به اینکه هم اکنون ۲۵۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی در مرحله تکمیل پرونده و پرداخت قرار دارد، افزود: امسال بیش از دو برابر سهمیه اشتغالزایی و بالغ بر سه هزار فرصت شغلی به بانکهای عامل معرفی شدهاند و در نوبت دریافت تسهیلات قرار دارند.
وی، اجرای طرحهای نوین را از اولویتهای اعطای تسهیلات کمیته امداد دانست و گفت: افراد تحت پوشش شامل سرپرست خانوار و اعضای کمک معیشت بگیر، فرزندان ذکور همسفره، همسران بیکار نوعروسان، بانوان سرپرست خانوار و سایر واجدان شرایط اشتغال و دیگر نیازمندان به ترتیب در اولویت پرداخت این تسهیلات قرار دارند.
نوذری یادآور شد اضافه کرد: میزان تسهیلات پرداخت شده از ۲۵۰ میلیون ریال تا سقف یک میلیارد ریال بوده که بسته به نیاز متقاضی و همچنین وسعت طرح متغیر است.
وی افزود: به ازای بکارگیری و جذب هر نفر افراد تحت پوشش کمیته امداد توسط سرمایه گذار، یک میلیارد ریال تسهیلات کم بهره و یا پرداخت بخشی از حق بیمه مددجوی جذب شده توسط کمیته امداد پرداخت خواهد شد که هم به نفع فرد سرمایه گذار و هم کمکی به توانمند سازی مددجویان است.
کد خبر 5670683منبع: mehrnews-5670683