به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ جعفری جوزانی شنبه در جمع خبرنگاران افزود: با ساخت هر هکتار از اراضی مرغوب کشاورزی امنیت غذایی ۲۰ نفر به خطر میافتد.
وی ادامه داد: به همین دلیل یکی از اقدامات سازمان جهاد کشاورزی استان همدان جلوگیری از این تغییر کاربری هاست. در این راستا برنامههای آموزشی و ترویجی و آگاهی رساندن به هم استانیها به روشهای مختلف انجام شده است.
جعفری جوزانی افزود: از جمله این برنامهها چاپ بنر، تراکت، دیوار نویسی، تهیه برنامههای تلویزیونی و رادیویی و… است.
وی اظهار کرد: مشارکت و نظارت عمومی مردم بهترین و مؤثرترین راه برای حفاظت از اراضی ارزشمند زراعی و باغی است و هم استانها به طور متوسط بیش از ۹۹ مورد از این ساخت و سازها را از طریق سامانه ۱۳۱و حدود ۱۶ تا ۲۰ مورد را به صورت حضوری هر ماه اطلاع رسانی میکنند.
جعفری جوزانی بیان کرد: بیش از ۱۹۰ مورد هم از طریق گشت امور اراضی شناسایی میشود، به طور متوسط در ماه ۹ هزار و ۵۰۰ کیلومتر همکاران ما در امور اراضی استان برای شناسایی طی میکنند.
وی اضافه کرد: در هفتهای که گذشت ۴۳ مورد قلع و قمع و انجام تبصره ۲ ماده ۱۰ انجام شده است که ۱۳ مورد در بخش صالح آباد شهرستان بهار به مساحتی بالغ بر دو هزار و ۶۳۷ متر مربع به ارزش ۲ میلیارد تومان و ۲۴ مورد در روستای توچغاز در شهرستان ملایر به مساحتی بالغ بر ۶ هزار و ۲۰۰ متر مربع به ارزش ۷۰ میلیارد تومان و ۶ مورد در روستای ایوک شهرستان همدان به مساحتی بالغ بر ۸۵۷ متر مربع به ارزش ۵ میلیارد تومان انجام شد.
فرمانده یگان حفاظت امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در پایان گفت: قلع و قمع ها شامل بنا، دیوارکشی، استخر و سکو، فنس کشی و … بود.
کد خبر 5657757منبع: mehrnews-5657757