به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب مطلبی در یادواره شهدای علمی و پژوهشی با گرامیداشت هفته پژوهش و با اشاره به اینکه ۱۲ نوع سواد داریم، اظهار داشت: از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۳ به عصر سواد بین الملل نامگذاری شده و گفتند باسواد کسی است که این ۱۲ سواد را داشته باشد.
وی با بیان اینکه سطح دانش شهدا بالا بود و خود را فدای کشور کردند، افزود: هزار سوم عصر انفجار دانش است و یکی از بحرانهای هزاره سوم بحران انفجار دانش است.
این مسئول گفت: در رشتههای کارگروهی کامپیوتر و نرم افزاری بیشترین نرخ بیکاری در سطح کشور فارغ التحصیلان معمولی کامپیوتر هستند.
مطلبی با بیان اینکه فناوریها به روز شده و فناوریهای جدید آمده و علوم روز نسل به نسل در حال انتقال است، ادامه داد: یکی از سوادهای هزاره سوم سواد ارتباطی و تغییر است.
وی با تأکید بر اهمیت سواد رسانهای، تصریح کرد: سواد آموزش و پرورش سواد اصلی است و سواد معنوی و اطلاعاتی نیز از اهمیت برخوردار است.
مطلبی با بیان اینکه مهمترین سواد خودکنترلی است و باسواد کسی است که خودش را کنترل کند افزود: در هزاره سوم مهمترین و بهترین مقالات دنیا در دفاع کنترلی است و همه این سوادها را غربیها برای ما تعریف کردند.
وی با اشاره به اینکه خداوند بهترین پیامهای مهم خود را به بشریت با قسم یاد کرده و بهترین و بیشترین قسم در قرآن کریم پنج قسم بوده است، اظهار داشت: خداوند در سوره شمس یازده قسم یاد کرده و در هر چیزی که از نگاه خداوند برای بشریت مهم بوده قسم میخورد و هر کس که خودکنترل باشد رستگار است.
وی با اشاره به اینکه امام حضور در جبههها را تکلیف کرده بود گفت: شهیدانی نظیر چمران، متوسلیان، شیرودی، بابایی و … از لحاظ علمی در سطح بالای علمی قرار داشتند و به سطحی از خودکنترلی و باور رسیده بودند که ادای دین کردند و برای کشورمان افتخار رقم زدند.
کد خبر 5655090منبع: mehrnews-5655090