به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد ساوری، عصر چهارشنبه در جلسه بررسی طرح ساماندهی گردشگری روستای زیارت شهرستان گرگان اظهارکرد: تنها راه خروج از مشکلات اقتصادی و اصلیترین راهکار توسعه استان متناظر با پتانسیلها و ظرفیتهایش توسعه صنعت گردشگری است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان افزود: قرارگاه عملیاتی توسعه گردشگری استان گلستان با دستور استاندار گلستان تشکیل شده و در نخستین گام طرح ساماندهی گردشگری روستای زیارت گرگان در دستور کار این قرارگاه قرار گرفت.
وی تأکید کرد: با تشکیل این جلسات با مشارکت دستگاههای اجرایی و خدمات رسان و همچنین حمایتهای دادگستری استان و دادسرای گرگان به دنبال تدوین نقشه راه مشارکتی با توجه به مقررات دستگاهها برای ساماندهی گردشگری روستای زیارت هستیم.
ساوری اضافه کرد: ۲۳ دستگاه اجرایی متولی، ذینفع و ذی مدخل در امر ساماندهی گردشگری روستای زیارت هستند که باید پایکار آمده تا مسائل و مشکلات موجود را رفع کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان بیان کرد: متأسفانه تاکنون هیچ کنش گری مثبتی در خصوص ساماندهی روستای زیارت انجام نشده و باید ابتدا دستگاههای اجرایی و خدمات رسان زیرساختهای رونق اقتصادی را برای روستای زیارت مهیا کرده و پسازآن از جامعه محلی انتظار همراهی و همکاری داشته باشیم.
وی افزود: در طول ۱۵ سال گذشته طرح توسعه اقتصادی روستای زیارت به نتیجه نرسیده و هیچ ادلهای هم برای عدم اجرای طرحهای توسعهای برای جامعه محلی ذکر نشده است.
ساوری گفت: برای رسیدن به راهکاری برای ساماندهی این روستای مهم استان باید طرح توسعه اقتصادی این روستا براساس مطالعات دقیق و با پشتوانه کارشناسی تدوین شود تا فارغ از هر راهکار و نتیجهای، اقناع عمومی جامعه محلی انجام شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان بیان کرد: بر اساس مطالعه اولیه اگر بتوانیم در افق ۱۴۱۰ سالانه ۱۲۷ هزار گردشگر را با ضریب ماندگاری ۲.۵ روز به روستای زیارت جذب کنیم، مسائل اقتصادی این روستا برطرف خواهد شد.
کد خبر 5638821منبع: mehrnews-5638821