رخدادشهر: مجید عرفان منش گفت: در بعضی از خیابان های اصلی مانند عباس آباد، کمال اسماعیل، مطهری، درخت های چنار قدیمی از سالیان گذشته کاشته شده که نیاز آبی بالایی دارند و ریشه گیاه به روش غرقابی عادت کرده بنابراین ما ناچار هستیم که به همین روش آبیاری این مناطق را ادامه بدهیم.
وی افزود: بخش قابل توجهی از فضاهای سبز، با روش تحت فشار آبیاری می شوند متاسفانه آسیب پذیری و تخریب گرایی اجتماعی (وندالیسم) این روش از آبیاری بالا است زیرا لوله هایی که استفاده می شود در بعضی مواقع حتی بعد از ترمیم، مجددا به سرقت می رود و در نتیجه بریده شدن یک قسمت از لوله، کل سیستم آبیاری مختل می شود.
مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری اصفهان معتقد است: در برخی موارد به دلیل فرسودگی شبکه توزیع آب و یا نیروی انسانی یا سهل انگاری و غفلت و مشکلات عمرانی جداول و رفیوژها موجب آبگرفتگی معابر می گردد که اقدامات فنی و حقوقی لازم بطور مرتب اعمال می گردد.
وی متفاوت بودن نیاز آبی گیاهان را عامل آبیاری دستی عنوان کرد و گفت: در اکثر پارک ها به جهت تنوع گونه گیاهی، قسمت هایی غرقابی و قسمت هایی تحت فشار آبیاری می شود؛ برای مثال در یک قطعه فضای سبز، درخت، درختچه، پرچین، گل فصلی و دائم کاشته شده که رژیم آبی متفاوتی دارند بنابراین در اینگونه شرایط به اجبار آبیاری به صورت دستی و انتخابی صورت می گیرد.
انتهای پیام/