ثبت این آمار از ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ تا ۱۲ فروردین ۱۴۰۳ است که آثار تاریخی استان فارس با ثبت ۱میلیون و 373هزار و 372 نفر بیشترین بازدیدکننده را داشته است.
بر اساس پایش انجام شده از آمار در مدت زمان در نظر گرفته شده، پس از فارس، استانهای اصفهان (۵۵۶هزار و ۶۶۱ نفر)، تهران و موزههای ستادی (۳۶۹هزار و ۹۵۰ نفر)، خوزستان (۲۲۷هزار و ۴۰۱ نفر)، خراسان رضوی (۱۹۵هزار و ۵۷۳ نفر)، کرمانشاه (۱۶۳هزار و ۵۹۴ نفر)، کرمان (۱۵۵هزار و ۶۴۱ نفر)، آذربایجان شرقی (۱۱۳هزار و ۴۰۷ نفر)، لرستان (۱۰۷هزار و ۶۰۷ نفر) و همدان (۱۰۵هزار و ۱۴۶ نفر) دارای بیشترین میزان بازدیدکننده هستند.
در میان موزهها و اماکن فرهنگی تاریخی در سراسر کشور از لحاظ بیشترین تعداد بازدیدکننده هم حافظیه با 408هزار و 982 نفر، رتبه نخست را به خود اختصاص داده است. پس از آن تخت جمشید با 321هزار و ۵۱۴ نفر، سعدیه با ۲۲5هزار و 600 نفر، مجموعه فرهنگیتاریخی سعدآباد با ۱۴۹هزار و ۴۹۸ نفر، ارگ کریم خانی با ۱۴۰هزار و ۹۶۳ نفر، باغ فین با ۱۳۲هزار و ۸۴۰ نفر، کاخموزه چهلستون با ۱۲۳هزار و ۶۶۱ نفر، پاسارگاد با ۱۲۳هزار و ۶۰۲ نفر، عمارت عالی قاپو با ۱۱۳هزار و ۹۳۲ نفر و سازههای آبی شوشتر با ۱۱۱هزار و ۱۳۹ نفر قرار دارند.
از لحاظ بیشترین میزان فروش بلیت موزه و اماکن فرهنگی به ترتیب مجموعه فرهنگیتاریخی سعدآباد، مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان، مجموعه میراث جهانی تخت جمشید، حافظیه، مجموعه فرهنگیتاریخی نیاوران، سعدیه، باغ فین، ارگ کریم خانی، کاخ موزه چهلستون و قلعه فلک الافلاک قرار دارند.
انتهای پیام/